Кои сме ние?

Ние сме АТ ДЕНТ!

АТ ДЕНТ стартира дейноста си като официален дистрибутор на COXO за България през 2018г. в град Пловдив, започвайки с предлагането на само един продукт – флагманският модел ендомотор с вграден апекс локатор – COXO C Smart 1 Pro.

Въпреки огромната конкуренция в цяла България от фирми с традиции от десетки години, АТ Дент се налага като надежден и предпочитан партньор за изключително кратко време разраствайки портфолиото си до 5 от най – големи китайски компании в света – COXO , WOODPECKER , DTE , D – PERFECT , EIGHTEETH, KEVIN PETER.

Като от 2023г. тя е ексклузивен дистрибутор на COXO , D-Perfect и Woodpecker.

Работейки и като дентални лекари, персоналът на АТ ДЕНТ залага единствено на продукти, които са предпочитани ,тествани и харесвани от тях. Това гарантира високо качество на предлаганите продукти и доверие от страна на клиентите.

Винаги в близък контакт с колегите, ние сме фокусирани върху вашите нужди и изисквания.

В нашия шоурум имате възможност да получите компетентна консултация от колега, който е работил с дадения продукт и знае предимствата и недостатъците му и да ви насочи към най – правилния избор.Осигуряваме техническа поддръжка , гаранционен и след гаранционен сервиз и предлагаме продукти с най – високо качество и гаранция до 3години.

Последвайте ни в социалните мрежи и канали

Иноватори в след дипломните обучения през 2019г. АТ ДЕНТ организира първото си ендододонтско събитие със световното име в ендодонтията д-р Арналдо Кастелучи с повече от 400 колеги от цяла България!

Ние имаме за цел да предоставим на денталните специалисти възможността да се обучават и развиват своите практически умения и знания с най – известните и утвърдени лектори в своята област.

Следват най – големите конгреси в България с д-р Йоши Тераучи,д-р Фабио Горни,д-р Джузепе Кантаторе,д-р Филипо Кардинали, Световната онлайн конференция World Endodontic Summit , Национален Ендодонтски Конгрес , Национален Ортодонтски Конгрес и множество практически курсове с водещите ендодонти и лектори д-р Боги Андонов и д-р Мирена Дойчинова в цяла България само за 4 години!

АТ ДЕНТ е фирма, която е насочена към висококачествено обслужване на своите клиенти и развитие на денталната индустрия в България.

Dr. Arnaldo Castellucci Masterclass Bucarest, Romania 04-05.03.23

Невероятни курсове с легендата в съвременната ендодонтия – майстор Арналдо Кастелучи. 38 колеги от цяла Румъния взеха участие в нашите първи курсове в чужбина.

Първи Национален Ортодонтски конгрес Пловдив 25-26.03.23

Видео с най – интересните моменти от първия НОК Пловдив 2023